AvT Adviseurs wordt geleid door Ard-Jan van Tilborg en Ton de Jong, twee partners die als fiscaal jurist hun sporen hebben verdiend.

Naast Ard-Jan en Ton bestaat het team uit een zestal medewerkers die zich bezig houden met onder meer de verwerking van de administraties, het opstellen van de jaarrekeningen, alsmede de salarisadministratie. Daarnaast is een deel van de medewerkers werkzaam in de aangiftepraktijk.

image-pand-avt-2

Ard-Jan van Tilborg
Ard-Jan is afgestudeerd in het fiscale recht aan de Universiteit van Amsterdam en heeft inmiddels een kleine 20 jaar ervaring in de fiscale (advies)praktijk. In het verleden heeft hij onder meer gewerkt bij Mazars (Voorheen Paardekooper & Hoffman) en KPMG Meijburg & Co.

Lees verder

Begin 2008 heeft hij zijn eigen belastingadvieskantoor opgericht en werd hij direct door Nuon als Senior Belastingadviseur ad interim ingehuurd, alwaar hij een groot interim traject heeft geleid. Hij is met name werkzaam in de DGA praktijk, alwaar hij onder meer de directeur groot aandeelhouder begeleidt en voorziet van (fiscaal) advies. Daarnaast wordt hij regelmatig ingeschakeld als sparringpartner en betrokken bij ingewikkelde (bezwaar-en beroep)procedures alsmede bij boekenonderzoeken. Ook eenmanszaken en VOF’s worden door hem regelmatig geadviseerd.

Ton de Jong
Ton heeft ruim 30 jaar ervaring in de fiscale adviespraktijk en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en naast de opleiding Federatie Belastingacademie afgestudeerd in fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Zijn ervaring heeft hij opgebouwd bij DHS, HLB Schippers en BDO te Alkmaar.

Lees verder

Hij adviseert en begeleidt middelgrote MKB ondernemingen, vrije beroepers en vermogende particulieren. Daarbij houdt hij zich onder meer bezig met bedrijfsopvolging, vastgoed en fiscale bezwaar-en beroepsprocedures.

AvT Adviseurs BV

Breelaan 3B
1861 GC  BERGEN
T.072 – 581 3627
E. info@avtadviseurs.nl

Neem contact met ons op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search