Onze dienstverlening kan als volgt worden onderverdeeld

Fiscaal juridische advisering

De fiscaal juridische advisering ziet met name op de inkomsten, vennootschaps-, loon- en omzetbelasting. Daarnaast houden wij ons ook nadrukkelijk bezig met de overdrachtsbelasting. Bij fiscaal juridische  advisering kan worden gedacht aan het opzetten van de juiste bedrijfsstructuur (eenmanszaak of BV), het omzetten van de eenmanszaak naar de BV en vice versa, fusies, (af)splitsingen maar ook bedrijfsopvolgingen.

Aangiftepraktijk

In onze aangiftepraktijk worden de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting verzorgd, alsmede de aangiften omzetbelasting, erfbelasting, loonbelasting. Daarnaast worden aangiften dividendbelasting opgesteld en kunnen voorlopige aanslagen inkomsten- en vennootschapsbelasting worden aangevraagd.

Administratieve dienstverlening

De administratieve dienstverlening bestaat onder meer uit het boeken van de dagelijkse inkoop- en verkoop facturen van een onderneming, alsmede het verwerken van de bankmutaties van de onderneming. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het elektronisch inlezen van bankmutaties.

Jaarrekeningen

De geboekte administratie wordt verwerkt in het financiële jaarverslag van de onderneming (de jaarrekening). Deze jaarrekening wordt gebruikt voor de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Tevens wordt aan de hand van de jaarrekening beoordeeld of er nog fiscale optimalisering kan plaatsvinden.

Algemeen Advies

Naast fiscaal juridisch advies verzorgen wij ook algemeen advies. Hierbij kan gedacht worden aan bijstand in ingewikkelde financiële kwesties, alsmede aan het beheer van vermogen. Tevens stellen wij overeenkomsten op, waarbij u onder meer kan denken aan overeenkomsten van geldlening, koop-verkoopovereenkomst onderneming, maar ook arbeidsovereenkomsten. 

AvT Adviseurs BV

Breelaan 3B
1861 GC  BERGEN
T. 072 – 581 3627
E. info@avtadviseurs.nl

Neem contact met ons op

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search